Artikler · 10. marts 2022

En bilvask gjort nemt og simpelt – Det skal du vide inden du booker en bilvask session

Der er mange mennesker der efterhånden er begyndt at benytte sig af professionelle bilvask services. Mange benytter sig af forskellige vaskehaller, som er blevet fuld automatiske. Det betyder altså at man ikke behøver at stå særlig længe i kø, for at få sin bil vasket fordi at processen er gjort nemt og hurtigt.  Det som man skal være opmærksom på når man bestiller en professionel bilvask som en service er dog, hvornår det er det værd at benytte sig af dette, og hvornår man kan spare pengene.

MAn kan nemlig komme rigtig langt med en smule indsats, og det er mange penge man kan spare i længden hvis man benytter sig af en sæbe fra superbrugsen i stedet for at aflevere bilen hos en professionel.

 

 

En af de situationer der kan opstå hvor at det er professionelle bilvask forhandlere man skal have fat på er hvis at man har spildt noget i bilen som lugter. Det kan fx. være æblejuice, som nu er begyndt at rådne. Det er utrolig svært at fjerne væske fra bilen, hvis man fx. har lædersæder. Når først at væsken har trukket sig ind i lædersæderne, så er det meget svært at få lugten af igen. Selve væsken kan man få væk selv, og det er en super god ide at gøre, hvis man kan gøre det hurtigt. Ellers, så er det bedste altså at tage forbi en professionel så man ikke skal rode med det uden det alligevel gør en forskel.

 

Man kan finde forhandlere mange steder. Selv i Esbjerg kan man finde bilvask lavet af professionelle.

 

 

Hvordan vasker de professionelle bilen?

 

Det er forskelligt fra firma til firma hvordan man vasker bilen, men alligevel så er der nogle ligheder, som der i denne sektion af artiklen vil dykkes ned i.

 

For det første så opdeler de professionelle virksomheder bilens vask i 2 typer. Den ene type af vask er udvendig bilvask. Den anden type er indvendig bilvask. Forskellen er som det lyder på ordene, hvorhenne at vasken bliver foretaget. En indvendig bilvask har derfor en helt anden procedure end en udvendig bilvask. Lad os tage et eksempel:

Udvendige bilvask foregår på den måde at dækkene og fælge renses. Her sker der også en voksbehandling, og det er super godt for bilen at få en voksbehandling en gang imellem.

 

Det er ikke alle forhandlere der tilbyder dette, så derfor er det en god ide at spørge om det er en del af behandlingen, eller om det er noget man skal betale ekstra for. Det kan også være at der slet ikke tilbydes en voksbehandling. I dette tilfælde, så kan man altid tage til en anden næste gang.