Artikler · 1. december 2021

Spar penge hos tandlægen – sådan gør du

Hvis det er ved at være meget længe siden, at du har været hos tandlægen, så er det måske på tide at tage afsted igen for at få tjekket op på, om alt er, som det skal være. Det er meget vigtigt at få tjekket op på sine tænder regelmæssigt, også selvom man ikke selv synes, at der er nogen problemer. Der kan nemlig godt opstå problemer over tid med tænderne eller tandkødet, som man i starten måske ikke tænker over eller lægger mærke til, men som tiden går, kan de blive meget alvorlige. Når man går til tandlægen regelmæssigt, kan man dog forebygge disse problemer, og derfor er det vigtigt, at man tager afsted.

Mange synes, at det er for dyrt

Dog er der alligevel mange, der ikke tager til tandlægen så ofte, som de burde. Det kan både skyldes, at man har en fobi for tandlægen, eller at man ikke synes, at man har tid eller lyst. Dog er der også rigtig mange, der synes, at det simpelthen er alt for dyrt, og at de ikke har lyst til at bruge så mange penge på det. Hvis dette også er grunden til, at du ikke tager afsted så ofte, som du burde, så er du altså slet ikke den eneste.

Prisen behøver ikke at komme som en overraskelse, hvis du vælger denne klinik

Det kan også være dyrt at få en behandling hos tandlægen, men det kommer også meget an på, hvor man vælger at gå til tandlægen henne. Nogle klinikker er nemlig billigere end andre, og nogle giver også patienterne muligheden for at kunne betale besøget af over en længere periode, så det virker mere overskueligt at skulle betale. En af disse klinikker er tandlæge spinderiet, som du kan tage et nærmere kig på her.

Tandlægerne er gennemsigtige med deres priser

Når du vælger at tage dit næste tandlægebesøg hos denne klinik, kan du nyde flere fordele i forhold til prisen på behandlingerne. Tandlægerne på denne klinik er meget gennemsigtige med deres priser, hvilket betyder, at du, allerede inden du får foretaget en behandling, på hjemmesiden kan se, hvor meget det kommer til at koste. Dette kan være en god idé at tjekke, inden du booker en tid, så du allerede fra starten af ved, hvor meget det kommer til at koste dig.

Du behøver ikke at betale regningen med det samme

Derudover kan du hos denne tandlægeklinik vælge at gøre brug af en meget attraktiv afbetalingsordning efter din behandling. Denne ordning er lavet i samarbejde med et andet firma, der har speciale i at lave disse ordninger hos de danske tandlæger, så du kan føle dig i helt trygge hænder. Så længe du har en positiv kreditvurdering, kan du, når du gør brug af denne ordning, døgnet rundt låne helt op til 7000 kroner, som du kan bruge for at kunne betale regningen af til tandlægen for!

Lyder dette som en klinik, som du godt kunne tænke dig at besøge?

Hvis dette lyder som en tandlægeklinik, som du godt kunne tænke dig at læse mere om, så prøv at tage et kig på siden. Der vil du både kunne læse mere om deres behandlinger, priser og mere, og du vil også kunne bestille en tid hos dem, så prøv at smutte ind på siden!